Най-добрият начин да продадете имота си в София

Ако продавате имот в София, независимо дали става въпрос за апартамент в Лозенец, къща в Бояна или мезонет в Драгалевци, можем да ви помогнем с продажбата, използвайки най-новите технологии и техники за маркетинг на недвижими имоти.

Екипът ни е трудолюбив и ще направи всичко, за да ви осигури точния купувач и най-добрата цена. Нашите служители са професионални партньори за нашите клиенти, обучени на най-висок стандарт чрез непрекъснато професионално развитие. Ние гарантираме, че нашите служители работят по най-високите стандарти.

Съчетаването на купувачите с определените за тях имоти е умение. Ние постоянно следим и анализираме пазара и това ни дава преднина пред нашите конкуренти.

Продаваме имоти в София с грижа и внимание

В Luxury Property създадохме среда, която ни позволява да дадем най-добрите съвети – не съветите, които смятаме, че бихте искали да чуете.

Предлагайки услугата Продажба на Имоти в София, ние ви обслужваме с грижа, дискретност и професионализъм и сме на разположение по всяко време.

Не става въпрос само за годините опит, а за резултатите, които показваме.

Защо да изберете Luxury Property, за продажбата на вашият имот в София?

 • Нашите услуги и внимание към детайлите, както и професионалното и човешко отношение, са сред най-добрите в София
 • Използваме дигитален маркетинг, за да привлечем правилният тип клиенти
 • Специализираме в луксозни имоти в София
 • За всеки имот предприемаме индивидуален маркетинг
 • Нашите познания и опит в областта на недвижимите имоти са експертни
 • Използваме най-новите технологии като виртуални огледи

Международно присъствие

Ние не просто търсим най-добрия начин, за да продадем вашият имот на клиенти от ​​България, а също и привличаме купувачи от цял ​​свят.

Екипът ни от услуги включва и релокейшън. Наше удоволствие е да намерим най-подходящите недвижими имоти за наем или продажба на клиенти, заемащи ръководни позиции в международни компании, които се местят в София, за да развият бизнеса и в България.

Най-добре квалифицираните местни експерти в София

В Luxury Property ежедневно обсъждаме, даваме насоки и оценяваме работата на служителите си. Ние познаваме  пазара на луксозни имоти в София по-добре от всички и затова сме ненадминат източник на съвети и знания.

Не се опитваме да обхванем всички райони в София, а само пазарните ексклузивни зони като Бояна, Драгалевци, Бистрица, Изток, Изгрев,  Лозенец и Витоша, където нашите клиенти желаят да инвестират в София.

Пълна подкрепа при договорянето на съответния имот

Ние знаем, че в продажбата на даден имот се крият много елементи. Процеса е един, но същевременно сделката с всеки недвижим имот е различна и си има своите тънкости.

Ние не само ви посочваме най-качествените имоти и преговаряме за най-добрата цена за нашите клиенти, а също ви водим стъпка по стъпка през процеса.

За да изглежда имота ви в най-доброто си състояние и пълният си блясък, ние ви съветваме как най-добре да го представяте за огледи. Също ви помагаме с преговорите за продажната цена, сързваме ви с подходящите адвокати и банки.

Индивидуален дигитален маркетинг за постигане на максимална експозиция

Оптимизиран уеб сайт

Всички наши клиенти използват интернет като предпочитан метод за търсене на имоти под наем в София, така че нашият уеб сайт е добре оптимизиран за тази цел. Всъщност другата наша компания optimizedwebbulgaria.com специализира в SEO оптимизация в София, България.

Нашият уебсайт е достъпен на английски и български език, така че потенциалните български и международни наематели могат да намерят и разгледат вашият имот, независимо какво използват, от десктоп, лаптоп, таблет или смартфон.

Гарантираме също и, че описанието отразява същността на вашият имот. Ясните планове на етажите показват неговото оформление, а професионалната фотография ще разкрие характеристиките му в най-добрия си вид.

Купувачите на имоти могат да ги търсят по площ, брой спални и по желаните от тях функции като „тераса на покрива“ или „съоръжения за отдих“. Посетителите могат да запазят резултатите и да бъдат уведомени, когато имоти които съответстват на тяхното търсене, са налични на пазара.

Дигитална реклама за недвижими имоти

Рекламата в секциите на онлайн вестници в България ще привлече купувачи от местния пазар и ние можем да промотираме вашият имот в съответните местни, регионални и национални заглавия.

Пълно използване на социалните медии

Ние използваме пълноценно социалните медии като Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube. Проследяваме какво е „харесано“ и „споделено“, за да поддържаме връзка с актуалните вкусове и ключовите тенденции на пазара.

Провеждаме редовни рекламни кампании във Facebook и Instagram, както и ежедневни публикации. Всички наши имоти имат видеоклипове в YouTube

Публикуваме седмични информационни статии за София, които са поместени на нашата страница в LinkedIn.

Виртуален оглед на вашия имот

В допълнение към класическото посещение за оглед, Luxury Property предлага на собствениците на жилища възможност да публикуват на пазара имотите си чрез виртуални огледи.

За местните наематели прегледът на виртуални имоти може да се използва като допълнителна мярка към традиционния маркетинг, разрешавайки на купувача да показва кои имоти всъщност се посещават физически.

За международни клиенти прегледът на виртуална собственост може напълно да замени посещенията на място. Това е идеално за наематели, които искат да организират имотите си под наем преди да пристигнат.

Вашият имот, трябва да бъде сниман само веднъж от нашите агенти. След това тези данни се използват за създаване на цифрово изображение, в което посетителите могат да се движат свободно.

 

Безплатна оценка на вашият имот

Услугата ни включва оценяване на вашия имот, за да се разбере състоянието, подредбата и всички различни характеристики на имота, които ще повлияят за привличането на купувачи.

Използвайки нашите експертни познания за софийския пазар на луксозни недвижими имоти, ние ще можем да ви предоставим оценка, като ви помогнем да разберете колко струва вашият дом и за колко е вероятно да се продаде.

Съвети за правилната презентация на дома ви

Обзавеждането е процес на добавяне на декор, пренареждане на мебели и експертно „обличане” на дома, за да изглежда зашеметяващо на снимки и видео.

Обзавеждането на дома е много важно за продажбата на имоти в София и привлича купувачите от онлайн представянето на имота.

За да изглежда имота в най-привлекателния си вид можете да:

   • Разместите мебелите, за да се създаде илюзията за повече пространство;
   • Обърнете внимание на детайлите и да използвате предмети като възглавници, свещи, вази, за да направите дома ви да изглежда по-уютен;
  • Подредите мястото, така, че да има по изчистена визия
   • Намалите личните си предмети до ⅓ от това, което сте имали преди във всяка стая
   • Добавите ароматизатор в дома ви, за е приветливо и да ухае страхотно.