Защо Luxury Property е вашият най-добър партньор за недвижими имоти в София

Ние сме в бизнеса с имоти в София от 2005 г. Нашите експертни познания на пазара ни позволяват да намерим правилните наематели, които да минимизират скъпите периоди, през които имотае свободен и да увеличат максимално доходите ви.

Ние ще организираме всичко – от маркетинг на вашите имоти и надеждни наематели, до съставяне на договори, управление на имоти, следене и събиране на наеми и всичко останало, което ви позволява да имате пълно спокойствие и надежден доход от наем, докато сте на пазара.

Освен това, нашият екип говори свободно български, английски, италиански и испански, за да не се сблъскате с комуникационни проблеми, които са доста често срещани при други местни агенти.

В допълнение бихме искали да отбележим, че българският ни екип получава много запитвания от прозорливи международни клиенти, които желаят да се преместя в София.

Защо да наемете вашият апартамент / къща в София, чрез Luxury Property?

  • • Нашите услуги и управление са най-добрите в София
  • • Използваме дигитален маркетинг, за да привлечем правилния тип наематели
  • • Специализирани сме в луксозни имоти в София
  • • Предприемаме индивидуален маркетинг за вашия имот
  • • Имаме експертни познания и опит в местната област
  • • Използваме най-новата технология като виртуални огледи

Предлагаме всеки тип имот в най-добрите райони

В нашето портфолио разполагаме с къщи, апартаменти и ново строителство. Всеки ден работим с различни клиенти от наемодатели на единични имоти до инвеститори.

Ние разбираме всички фактори, които допринасят за стойността на имота под наем, а не само очевидните като местоположение, размер и брой стаи. Нашите оценки на пазара се основават на твърди данни и задълбочени местни изследвания, а агентите ни са в течение на непрекъснато променящата се местна среда, като например движенията на хора и фирми, които ще повлияят на наемната стойност на вашия имот.

Всички наши агенти живеят и работят в София от години и поради тази причина те са най-подходящите експерти.

Специализиран дигитален маркетинг, за постигане на максимална експозиция

Нашият висококвалифициран маркетинг екип в централният ни офис на Churi Vruh, управлява текущи дигитални кампании за непрекъснато популяризиране на вашите имоти, чрез социалните медии, онлайн позициониране и онлайн портали.

Работим и предлагаме на пазара голям брой имоти годишно, но приспособяваме маркетинга си, и подхождаме към всеки един поотделно. Разполагаме със собствени фотографи и графични дизайнери, за да сме сигурни, че вашият имот ще изглежда възможно най-добре. Рекламираме широко, чрез най-популярните уеб сайтове в България, също основната рекламна дейсност извършваме съм собствените ни социални медии и уебсайт.

Внимателно подбираме правилните канали за наемане на вашия имот в София. Нашето умение е да знаем кои и къде са най-добрите наематели и как най-добре да ги намерим.

Добре оптимизиран уеб сайт

Всички наши клиенти използват интернет като предпочитания от тях метод за търсене на имоти под наем в София, така че нашият уебсайт е оптимизиран за тази цел. Всъщност сестринската ни компания optimizedwebbulgaria.com е специализиран SEO бизнес в София, България.

Нашият уебсайт е достъпен на английски и български език, така че потенциалните български и международни наематели могат да намерят и разгледат вашия имот, независимо какво ползват, от десктоп, лаптоп, таблет или смартфон.

Гарантираме, че описанието отразява същността на вашия имот. Ясните планове на етажите показват неговото оформление, а професионалната фотография разкрива характеристиките му в най-добрия му вид.

Купувачите на имоти могат да търсят по площ, брой спални и по желаните от тях функции като „тераса на покрива“ или „съоръжения за отдих“. Посетителите могат да запазят резултатите и да бъдат известени, когато имотите, които търсят се появят на пазара.

Дигитална реклама на недвижими имоти

Рекламата в секциите на онлайн вестници в България ще привлече купувачи от местния пазар и ние можем да промотираме вашият имот в съответните местни, регионални и национални заглавия.

Маркетинг на недвижими имоти в социалните медии

Ние използваме пълноценно социалните медии като Facebook, Instagram, LinkedIn и YouTube. Проследяваме какво е „харесано“ и „споделено“, за да поддържаме връзка с актуалните вкусове и ключовите тенденции на пазара.

Провеждаме редовни рекламни кампании във Facebook и Instagram, както и ежедневни публикации. Всички наши имоти имат видеоклипове в YouTube

Публикуваме седмични информационни статии за София, които са поместени на нашата страница в LinkedIn.

Виртуален оглед на вашия имот

В допълнение към класическото посещение за оглед, Luxury Property предлага на собствениците на жилища възможност да публикуват на пазара имотите си чрез виртуални огледи.

За местните наематели прегледът на виртуални имоти може да се използва като допълнителна мярка към традиционния маркетинг, разрешавайки на купувача да показва кои имоти всъщност се посещават физически.

За международни клиенти прегледът на виртуална собственост може напълно да замени посещенията на място. Това е идеално за наематели, които искат да организират имотите си под наем преди да пристигнат.

Вашият имот, трябва да бъде сниман само веднъж от нашите агенти. След това тези данни се използват за създаване на цифрово изображение, в което посетителите могат да се движат свободно.

Предоставяме подходящи съвети на Наемодателите в София

Всеки имот е различен, така че нашите препоръки за различните клиенти никога не са еднакви.

Ето обаче някои особености, които трябва да имате предвид при наемането на вашия имот в София:

Обзаведен или необзаведен? – Обикновено по-малките имоти трябва да се предлагат обзаведени, докато големите имоти или тези, които се отдават за по-дълъг период от време, трябва да бъдат необзаведени.

Презентацията е всичко. Уверете се, че имотът е почистен старателно и килимите са в добро състояние или са подменени.

Неутрален външен вид – Наемателите често са привлечени от неутрален и модерен интериорен завършек, затова се опитайте да се погрижите за съвременните вкусове на днешните наематели. Семплото обзавеждане с изчистени линии, също ще направи имота да изглежда по-просторен.

Незает имот? – Уверете се, че имотът е в най-доброто си състояние, освежен,  отоплен и добре осветен.

Кога да стартирате? – Ако става въпрос за еднофамилни къщи, идеалното време за започване на кампанията е от пролетта до началото на лятото, тъй като много семейства желаят да се заселят преди новата учебна година през септември.

Вашата цел – Кажете ни какъв тип наемател търсите. Например, такъв без деца или домашни любимци. Може би искате наемател, който ще ви предложи най-високия наем или такъв, който ще се грижи най-добре за вашия имот.

Свържете се с нас за допълнителни съвети, относно вашият имот.